Monster lanceert affiliate netwerk voor vacatures

Vacaturesite Monster blijft op zoek naar mogelijkheden om het bereik van vacatures te vergroten. Vandaag is in de U.S.A. met Monster for Publishers de mogelijkheid gelanceerd om geld te verdienen aan het doorplaatsen van vacatures van Monster op je website, door zogenaamde affiliate marketing.

Monster_affiliate

Monster gaat dus website eigenaren betalen om traffic naar de Monster website te brengen, een nieuwe poging voor het vergroten van het bereik van de vacatures. Internationaal en met name in de VS heeft Monster daarmee natuurlijk niet zoals ze zelf beweren het grootste career affiliate network, want Indeed en andere vacaturesites bieden eenzelfde mogelijkheid aan. En of dit soort websites nu voor meer en goede traffic naar je vacaturesite brengen is natuurlijk maar zeer de vraag.

Monster stapt dus rijkelijk in een marketingmiddel dat door de concurrentie al tijden gebruikt wordt. Ik ben benieuwd of affiliate marketing voor banen uberhaupt succesvol is en of Monster hiermee het gewenste effect weet te bereiken. Intussen kunnen mensen in ieder geval nu ook met Monster een leuk zakcentje proberen te verdienen.

Gepubliceerd door

Michel Rijnders

Michel Rijnders, ik, ben eigenaar van en auteur op HRlog.nl. Ik werk bij Netwerven.nl als projectmanager en adviseur online recruitment, maar ik houd mij vooral bezig met alles bedenken en doen, behalve programmeren voor Refurls.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *