FD Mediagroep en VNU Media bundelen krachten online recruitment

De FD Mediagroep en VNU Media gaan hun krachten bundelen op het gebied van online recruitment. De samenwerking houdt in dat de sites FD.nl en BNR.nl van de FD Mediagroep vanaf medio mei verrijkt zullen worden met vacatures van een aantal VNU Media-titels. 

 

VNU Media zal het ‘jobboard deel’ van de sites van de FD Mediagroep faciliteren. Alle vacatures van Intermediair.nl en de relevante vacatures van de nieuwe sites van VNU Media (o.a. InOverheid & InInterim) zullen worden doorgeplaatst. De samenwerking biedt VNU Media de mogelijkheid om haar bereik onder hoger opgeleiden verder uit te breiden, terwijl de FD Mediagroep het aantal relevante vacatures voor deze groep op haar sites kan uitbreiden.

 

‘De doelgroepen van het FD en BNR Nieuwsradio en de titels van VNU Media passen zeer goed bij elkaar. Door deze samenwerking verwachten wij de respons voor onze adverteerders verder te kunnen verhogen. Dat is van groot belang in de huidige krappe arbeidsmarkt’, aldus Quintin Schevernels, directielid van VNU Media verantwoordelijk voor de online activiteiten. 

 

Jacques Kuyf, ceo FD Mediagroep, geeft aan dat het uitbreiden van het vacatureaanbod aansluit bij de missie van de FD Mediagroep: ‘De FD Mediagroep is een nieuws- en inspiratiebron die op elk moment betekenis geeft aan de ontwikkelingen in de wereld voor ondernemende mensen, zowel zakelijk als privé. Met deze samenwerking  kunnen wij het vacatureaanbod op onze sites uitbreiden. Hiermee creëren wij toegevoegde waarde voor onze lezers op het gebied van carrière.’